Categories persoonlijk

Zelfportret

Ik bedacht me ineens – ik had zelfportretten beloofd maar nooit gegeven! Oeps.
Misschien omdat ik het toch best wel heel spannend vind. Vooral omdat er een jankfoto bij zit. En die tranen had ik zelf uitgelokt door van m’n fiets te vallen en een spiegel in duizend stukjes te breken. En toen was Lucas best wel teleurgesteld (want hij had me gewaarschuwd) en toen moest ik huilen. Wat een zelfmedelijden.

Het leverde me gelukkig foto’s op.
Iemand nog tips wat ik kan met stukken spiegel?
Dit vond ik al – DIY Broken Mirror Shelf. Pretty cool!

Oké best spannend dit

Oké, please beoordeel me niet, haha. Foto’s maken van mezelf is écht niet mijn sterkste kant (niet eens een sterke kant, wacht, niet eens een gemiddelde kant) en ik vond het best wel heel erg spannend. Zelf op de foto?! Dat doe ik nooit! Zoals je weet fotografeer ik super super graag – Instagram (@omdatikdatwil) staat altijd vol met plaatjes en ik heb daar echt heel veel plezier in. En wanneer zie je mij? Heel soms. Nu ik een pony heb vind ik mezelf trouwens wel iets fotogenieker :’) en misschien ben ik ietsjepietsje minder onzeker geworden.

Behalve nu dus, nu plaats ik deze foto’s. Nu ben ik wel onzeker.

Dus, genade, please.
Ook op die tranen die dus gewoon kwamen omdat ik het stom vond dat Lucas boos op mij was (wat niet onterecht was want ik was ook gewoon een beetje dom). Maar ik vond het stom en toen ging ik huilen.

Omg en ik schaam me voor die foto’s met m’n ogen dicht. Ik heb een miljoen foto’s gemaakt met ogen open maar het was gewoon weird. Dit beeld vond ik mooier. Maaaaaaar toch.

Here they come.
En waarschijnlijk denk je ‘eh waar de fuck maak je je druk om, niks aan het handje’.

zelfportret crazy plant lady

crazy plant lady monstera zelfportret

cat plants cacti zelfportret

zelfportret selfportrait

zelfportret selfportrait

zelfpotrait selfportrait

Lichtvlekken

Zie je die foto met mijn hand? Die super toffe lichtvlekken werden veroorzaakt door de gebroken stukken spiegel! Ze lagen op tafel en ineens zag ik dit. Wauw. Ik hou van weerspiegelingen en zonlicht, prachtig. Zo magisch!

Hihi nouuuuu dat waren ze hoor. Nee, eigenlijk had ik er nog één, maar die vond ik sowieso al een beetje buiten de reeks vallen. Je ziet daarop mij die de slaapkamerdeur open doet, in pyjama, met zo’n oogdoekje op (want echt het is veel te licht hier in de kamer). Guusje wil altijd de kamer in of uit ’s nachts (meestal zo tussen 5 en half 6 ’s nachts, echt chill) en dan gaat ze heel hard aan de deur krabbelen. Dus ik moet áltijd de deur open doen ’s nachts. Nee, moest, trouwens. We hebben een nieuwe oplossing waardoor Guusje via de andere kamer naar deze kamer kan zonder dat wij met de slaapkamerdeur open slapen (ingewikkeld doolhofhuis I know). Guusje blij, wij blij. Planten iets minder blij want Guusje vindt het geloof ik belangrijker dat ze af en toe een graslelie uit z’n potje kan wippen dan dat die erin blijft staan en groeit.

PS.

Donderdag komt er een winactie online! Ik verklap nog niks haha, je komt donderdag maar lekker terug. Dat wil je ook. Want het is iets eetbaars dat je kan winnen, eigenlijk altijd goed (of course vegan!).
Heb ik toch nog iets verklapt.

Liefs!

22 comments

  1. Noujaaaa wat lief Silke! Ahw dankjewel :). Hihi ik ben ook zo blij met onze kamer! Het is soms een beetje een rommeltje en ik wil het vaker opruimen, want als het opgeruimd is is het gelijk een stuk fijner. Met die muur en die planken en plankjes (en Guusje op de bank) ben ik ook heel erg blij. Liefs!

  1. Ja precies, wat fijn dat je me zo snapt! Ik heb dat vooral met een onderkin ook, bah. Daarom was het wel heel prettig dat ik de foto’s zelf kon maken van mezelf, haha. Bij een ander denk ik ook inderdaad altijd ‘niks mis mee!’ en vind ik ze juist mooi. En ook juist trouwens als wat er ‘imperfecties’ te zien zijn, want dat hebben we allemaal.
   Wat een super super lief complimentje Marieke! Dankjewel :).
   Liefs! (en ik check gelijk je winactie!)

 1. Wauw mooie foto’s! Niets om je over te schamen! 🙂 Je ziet e op je huilfoto zelfs nog altijd prachtig uit. Als ik gehuild heb is heel m’n gezicht rood. En vlekkerig. En m’n ogen dik. Haha. Heel charmant hoor. En hartjes voor die lichtvlekken! Ik heb aan m’n raam zo’n glazen druppel hangen met facetten. Weet niet goed hoe ik het moet beschrijven. Maar als de zon er op schijnt, krijg ik allemaal kleine regenboogvlekjes door m’n kamer.
  Irene onlangs geplaatst…Wat ik leer van 2dehands.beMy Profile

  1. Ah haha, Irene bedankt voor je super leuke en super lieve reactie :). Zo leuk dat je ook zo van dat soort lichtvlekjes houdt! Ah ja die ken ik, zo’n glazen druppel met vlakjes, ik heb er sinds kort ook één voor m’n raam hangen. Ik weet niet of hij daar helemaal goed hangt want het effect heb ik nog niet helemaal gemerkt (en de zon schijnt natuurlijk iets minder nu). Heb jij er veel plezier van? Liefs

   1. Ja ik vind het prachtig! Ik heb ’s morgens de zon op m’n raam dus dat helpt wel 😉 maar het is echt fijn wakker worden met die vlekjes. Krijg er zo’n fijn gevoel van. Maar ik kan daar dan ook echt heel verwonderd over zijn, over zo’n mooie dingen :p
    Irene onlangs geplaatst…Weeral verandering?! Sorry!My Profile

  1. Djuli super liehief! Inderdaad, dat is onze kamer :D. Ik ben ook zo blij met die plankjes, plantjes en posters! En katje, erbij, haha.
   Ik moet echt snel je Riga Posts gaan lezen! Je enthousiasme was al te zien op Instagram, super leuk :).
   Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge