Wie ben ik?

omdat ik dat wil blog vegan

Hoi, wat leuk dat je m’n blog komt bekijken!

Mijn naam is Sanne en ik ben 25 jaar. Ik ben een studente en woon nu 6 jaar in het prachtige Rotterdam, met m’n lieve vriendje & kat. Tussen de analoge camera’s en trossen bananen en kopjes koffie en stapels tijdschriften.

Ik word gelukkig van een heleboel dingen. Naast mijn lieve vriendje en poezenkind, camera’s en boeken, voel ik me fijn door de zon, koken en bakken en vooral eten van vegan food, de liefde, koffietentjes, mooie parken in de zomer, fruit, analoge fotografie, havermout, fijne gesprekken, een nieuwe stad ontdekken, symmetrie en rechte lijnen, een opgeruimde kamer, sporten, schone handen, de kleuren groen en zwart, interieur en omgeven worden door geliefde mensen. Ik doe het liefst niet één, maar twee of drie dingen tegelijkertijd en als een van die dingen met fotografie, bloggen of eten te maken heeft ben ik tevree.

omdat ik dat wil blog analoge fotografie

Sinds januari 2016 heb ik een echte .nl en dat vind ik zo leuk! Het plezier in bloggen is nog groter geworden. Dat plezier werd nog een beetje aangesterkt doordat mijn vegan risottorecept in de Metro is geplaatst.

Mijn blog zie ik als een plek waar ik mijn liefde voor onder andere fotografie, eten, verhalen en inspiratie kan delen. Omdat ik er simpelweg alles post wat ik wil.

Een kleine rondleiding door m’n blog?

Dit kan je vinden op omdatikdatwil.nl:
Alles dat vegan is
persoonlijke berichtjes uit het dagelijks leven
mijn analoge foto’s
24 before 25 project
inspiratie
reisje

Volg me!
Bloglovin
Instagram
Facebook

Contact?
Wil je me een e-mail sturen? Leuk! Dat kan, naar omdatikdatwil [at] outlook com.

Nogmaals, leuk dat je m’n blog bezoekt en veel plezier!
Liefs, Sanne.