15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl 300

Gevulde champignons

5 Comments

Dit kan ik echt geen recept noemen. Want het is echt maaaaaakkelijk en je hebt maar 2 ingrediënten nodig. Maar het is so good.

Het voelt een beetje aan als een tapashapje. Gewoon zo’n fijn klein hapje voordat je gaat eten of als je allemaal kleine hapjes op tafel hebt staan. Daar hou ik van, een diner bestaande uit kleine hapjes.

Gevulde champignons
Ingrediënten
• Champignons
• Soyananda roomkaas (lekker is die met kruiden en knoflook – te koop bij o.a. Ekoplaza) of je eigen favoriete vegan roomkaas

Processed with VSCOcam with a6 preset

Bereiding
• Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
• Haal de steeltjes voorzichtig uit de champignons.
• Vul de champignons met de roomkaas en leg ze op de bakplaat.
• Bak de champignons voor 13 minuten.
• En enjoy!

Gebruik je nou gewone vegan roomkaas? Dan is het lekker deze te kruiden met nog wat knoflook, peper en Himalayazout.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Liefs

Previous Post
Koffie in Rotterdam: Lost & Found pop-up store & lunchroom Green Delight
Next Post
24 before 25 update #4

5 Comments

  • 16 februari 2016 at 1:10 pm

    Mmm klinkt wel erg lekker!

    Reply
  • 20 februari 2016 at 9:54 am

    Oh jaaa, dit doen we ook wel eens bij het gourmetten. Zo lekker!

    Reply
  • 22 februari 2016 at 7:36 am

    […] • Roomkaas met komkommer – again Soyananda, heerlijk. Ik vulde trouwens ook nog champignons met deze roomkaas, super lekker ook. • Tartex – voor het eerst geprobeerd! Ik had een soort proefdingetje […]

    Reply

Leave a Reply