De handige quiz van Camping Expert

Je zoekt naar een leuke camping in Europa, maar komt tot nu toe altijd terecht op een teleurstellende vakantieplek. Je wil een onvergetelijke reis maken zonder eerst uren tientallen websites door te moeten nemen. Die websites overdrijven de positieve punten en laten bovendien de negatieve punten vaak weg. Bij Camping Expert kun je terecht voro een snelle quiz die de perfecte camping automatisch voor je opzoekt. Zo vind je campings zoals Camping Du Parc in Frankrijk of Kastanija in Kroatië. Zo'n quiz bespaart een hoop tijd waarin je je beter kan verheugen op de camping. Hier vind je het verhaal van mijn resultaten om je voor te bereiden op die van jou. Lees verder en bereid je voor op de leukste vakantie van je leven.

De Camping Quiz

Aan het begin van de quiz mag je kiezen uit zes landen. Ik koos voor Kroatië omdat ik Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië allemaal al een keer eerder had bezocht. Vervolgens vraagt de camping quiz of je met kinderen reist. Je mag invullen of je met peuters, kinderen, tieners of zonder kinderen reist. Bij de derde vraag mag je kiezen of je het liefste in een stacaravan, een bungalowtent of een lodgetent van de camping zit of dat je zelf een tent, caravan of camper meeneemt. Ik reis graag licht met mijn eigen tentje. De quiz verloopt snel en filtert alle ongewenste resultaten. Vraag vier geeft de keuze uit een kleine, medium of een grote camping. Hoe groter de camping, hoe meer faciliteiten en vermaak. Dit jaar is de omgeving belangrijker dan de camping zelf en kies ik voor een kleine camping. Voor de een-na-laatste vraag mag je kiezen of je graag een camping met of zonder animatie wil. Leuk voor de kinderen volgend jaar, maar dit jaar kiezen we voor een camping zonder. De laatste vraag gaat over de omgeving. Wil je een camping aan de zee, een meer of een rivier. Een meer in Kroatië klonk wel bijzonder mooi en romantisch. Ben je ook zo benieuwd naar de resultaten?

De resultaten zijn binnen!

Na het invullen van je mailadres krijg je direct een aantal resultaten in de mailbox. Een aantal van mijn resultaten waren aan zee en niet aan een meer, er zullen wel weinig meren in Kroatië zijn. In de mail staat dat als dit nog niet de perfecte camping is, je gewoon op de mail kan reageren met meer specifieke vragen. Wat een service! Echt een aanrader, doe nu zelf ook de quiz met de link bovenaan in dit artikel.

spot_img

Anderen lazen ook: