Zet je medewerker in het zonnetje

Met de zomer in aantocht ben je er misschien nog niet zo mee bezig, maart in december ga je aan je medewerkers weer een kerstpakket uitreiken. Nu vraag je je af waarom je je daar nu al mee bezig moet houden, maar het is belangrijk dat je goed nadenkt over wat je dit jaar aan de medewerkers geeft. Want laten we eerlijk zijn: het is nu, in mei, al duidelijk dat 2022 voor iedereen in alle opzichten een pittig jaar is. Naast de zorgen over de ontwikkelingen in de wereld, hebben veel Nederlanders grote zorgen over hun financiële situatie. Alles wordt duurder, veel mensen weten niet goed meer hoe ze moeten rondkomen. Mogelijk geldt dit ook al voor jouw medewerkers. Het kerstpakket wordt dan weer iets waar men naar uitkijkt. Een pakker vol luxe dingen die veel mensen zich nu even niet kunnen veroorloven. Daarom is het verstandig om alvast je gedachten te laten gaan over het kerstpakket. Hoe ga jij dit vullen dit jaar?

Kerstpakket samenstellen

Een kerstpakket samenstellen is tegenwoordig op allerlei manieren mogelijk. Je kunt als ondernemer een kerstpakket op maat laten maken. Je kunt een afspraak maken om jouw wensen helemaal door te spreken. Daarbij wordt ook rekening gehouden met het budget van je onderneming want ook jouw bedrijf heeft het mogelijk zwaar. Je kunt een uitleg krijgen over de producten of de productlijnen die je voor de kerstpakketten wilt gebruiken en daarna kun je de producten uitkiezen die uiteindelijk samen het pakket gaan vormen. Op basis hiervan wordt een offerte gemaakt en je krijgt een foto mee zodat je het pakket ook nog met anderen kunt bespreken. Ga je akkoord met het pakket worden de kerstpakketten afgeleverd op het adres waar jij ze wilt hebben. Kortom, het wordt je heel makkelijk gemaakt. Het enige wat jij nog moet doen in het kerstpakket op de juiste manier vullen.

Kerstpakket met cadeau

Als extra verwennerij kun je in het kerstpakket een voucher stoppen waarmee je medewerkers ook nog zelf een cadeautje online kunnen uitkiezen. Een kerstpakket met cadeau dus. Je kunt ook alleen voor deze voucher gaan, dan krijgen de medewerkers hem in een mooi doosje. Als medewerkers zelf een cadeau kunnen uitkiezen, dan weet je zeker dat het cadeau een succes zal zijn. Kortom, je hebt keuze genoeg om je medewerkers dit jaar eens extra te verwennen. Wat ga jij doen?

 

spot_img

Anderen lazen ook: