Autodelen kan ook voor jou de oplossing zijn

Het hebben van een eigen auto zorgt voor hoge kosten. Je moet niet alleen betalen voor de brandstof als je met deze auto op pad gaat, maar ook als je de auto niet gebruikt, zijn er kosten aan verbonden. Zo moet je altijd zorgen dat je verzekeringen zijn betaald, je moet rekening houden met de afschrijving en het betalen van de wegenbelasting. Ook als je auto meer stil staat dan dat er in gereden wordt heb je te maken met onderhoud en natuurlijk de jaarlijkse APK. Maak jij maar heel zelden gebruik van je auto en zie je niet dat dat in de toekomst weer meer gaat worden? Dan kun je misschien beter kiezen voor autodelen van Greenwheels. Ook zakelijk autodelen behoort tot de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van autodelen?

Met autodelen betaal je alleen voor de uren en de kilometers die je maakt. Alles is bij dat bedrag inbegrepen. Je hoeft dus geen verzekeringen af te sluiten of de wegenbelasting te betalen. Ook het onderhoud en de APK is gewoon inbegrepen bij de vaste prijs. Daarbij is het heel handig dat je autodelen gewoon via een app kunt regelen. Je reserveert de auto op het moment dat je deze nodig hebt en je kunt instappen en wegrijden wanneer het jou uitkomt.

Gebruik maken van een zakelijke deelauto is ook handig

Als zzp'er heb je al genoeg aan je hoofd. Je moet al zorgen dat je je klanten tevreden houdt en dat je op tijd je facturen verstuurt en betaalt. Als je dan ook nog een eigen auto wilt gaan rijden, dan moet je met zoveel extra factoren rekening houden. Niet alleen de verzekeringen, maar je moet ook heel secuur omgaan met het bijhouden van het aantal kilometers dat je maakt. Met autodelen van Greenwheels heb je deze zorgen niet. Je krijgt één keer per maand een factuur waarop alles goed staat uitgesplitst. Dat is wel zo handig. Jij kunt je dan gewoon concentreren op je eigen werk.

Pak de deelauto regelmatig of incidenteel

Heb je eigenlijk nooit een auto nodig, maar wil je nu écht een dagje naar het strand met je (kleine) kinderen? Dan is het toch handiger om in een auto te kunnen stappen in plaats van alles mee te moeten slepen in het openbaar vervoer. Je kunt ook eenmalig gebruik maken van autodelen. Heb je regelmatig een auto nodig? Ook dan is autodelen echt iets voor jou. Vergeet niet om op tijd de auto te reserveren!

spot_img

Anderen lazen ook: