De Ethereum verwachting voor 2022

Crypto is nog steeds een veel besproken onderwerp en het schijnt dat het de toekomst is. Steeds meer mensen verdiepen zich erin en ook grote bedrijven investeren in crypto. Bitcoin is inmiddels in sommige landen zelfs al geaccepteerd als betaalmiddel, hoewel het in andere landen juist weer verboden is. Naast Bitcoin is Ethereum ook een belangrijke en populaire crypto. In 2021 is deze crypto flink in waarde gestegen. Maar wat is de verwachting voor Ethereum in 2022?

Prijsvoorspelling van Ethereum

De verwachting voor Ethereum in 2022 is natuurlijk altijd maar een voorspelling. Niemand weet zeker wat er met de waarde van de cryptomunt gaat gebeuren, daarom is het belangrijk om altijd zelf nog onderzoek te doen naar de cryptomunt. De verwachtingen voor Ethereum zijn over het algemeen positief, er wordt verwacht dat de cryptomunt weer in waarde zal gaan stijgen. De afgelopen maanden is er een tijdje een dip geweest, maar de verwachtingen voor Ethereum blijven positief. Dit is geen financieel advies, en zoals eerder benoemd blijft een verwachting maar een verwachting. Als jij in crypto hebt geïnvesteerd, is het sowieso handig om je aan een crypto strategie te houden. Maar wat is dit precies?

Een crypto strategie

Een crypto strategie is belangrijk om te hebben als jij hebt geïnvesteerd in crypto. Hiermee kan je teleurstellingen voorkomen, want de cryptowereld is erg volatiel. De waarde van een munt kan zomaar ineens erg stijgen, maar ook enorm dalen. Een crypto strategie wordt ook wel een exit strategie genoemd. Dit is eigenlijk de afspraak die jij met jezelf maakt wanneer je de crypto gaat verkopen. Het is belangrijk dat jij je hieraan houdt om teleurstellingen tegen te gaan. 

Houd je aan de exit strategie

Stel, jij spreekt met jezelf af dat je de crypto in maart verkoopt, maar op dat moment is de crypto erg in waarde gestegen. Je besluit de munt nog een maandje langer te houden, maar dan ineens is de waarde weer gezakt. Nu baal je dat jij je niet aan de exit strategie hebt gehouden, en ben je ineens veel winst verloren. Om deze reden is het belangrijk om met jezelf afspraken te maken. Je weet namelijk nooit wanneer een cryptomunt zal stijgen of zakken in waarde. Verdiep je ook zelf in de crypto, weet waarom een cryptomunt is opgericht en ga niet alleen op het advies van anderen af!

spot_img

Anderen lazen ook: