Pimp je wagen!

Tegenwoordig is het heel normaal als je een eigen auto hebt, een hele hoop volwassenen in Nederland bezitten wel een exemplaar. Maar wanneer je je eerste auto krijgt, is dat toch wel heel bijzonder. Dan wil je dat je auto helemaal perfect is. Maar ook op latere leeftijd, met een nieuwe wagen, wil je dat. Dat kan door er extra’s aan toe te voegen. In deze blog vertel ik je meer over het pimpen van je auto op verschillende manieren. Lees je mee?

Extra’s in je pakket

Als je een auto koopt bij de dealer, vraagt deze vaak wat je er allemaal op en aan wilt hebben. Vaak kan je verschillende pakketten kiezen voor de auto die jij wilt of je kan het pakket helemaal aanpassen aan jouw smaak. Denk bijvoorbeeld aan parkeerassistentie in de auto of verwarmde stoelen. Dat zijn luxe dingen die toch een behoorlijk verschil kunnen maken op je rijervaring. Denk hier dus goed over na en laat je niet zomaar ergens in praten. Niet alles is even handig of nodig voor jou maar wel duur. Als je niet oplet zit je zomaar ineens met een auto die veel te duur is en te veel heeft of niet alles wat jij wit.

Gekocht of geleend

Je hoeft natuurlijk geen auto te kopen. Voor veel mensen is het wel een grote handigheid als het om vervoer gaat, maar niet iedereen heeft de middelen om zo’n bak zomaar aan te schaffen. Gelukkig kan je de auto ook lenen. Dit kan zowel voor starters, particulieren als ZZP’ers. Soms betaal je de auto met ieder maandbedrag ook af, zo wordt hij beetje bij beetje van jou. Kijk online wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Een beetje van buiten

En dan de echte leuke dingen, de fysieke extraatjes die jouw auto er net even wat meer gelikt uit laten zien. Aan de buitenkant kan je een hoop doen en daar zijn we dan ook vaak heel erg voorzichtig mee. Ga voor een mooie kleur of een print als je die retro look helemaal het einde vindt. Vergeet bij het samenstellen van het uiterlijk ook de velgen niet!

Een beetje vanbinnen

En dan de binnenkant, die zien we zelf vaak het meest. Ga voor mooie bekleding, stof of nepleer. Dat is tegenwoordig prachtig en daarmee draag je niet bij aan dierenleed. Check ook naast je lichten buiten regelmatig of je lichten in de auto het nog goed doen, dat is ook belangrijk. Vraag indien nodig vervanging aan of bestel en installeer het zelf, met een Xenonlamp kan je zo weer wat zien in je wagen! Je hebt dan de juiste led verlichting auto.

spot_img

Anderen lazen ook: