Cross docking transport is de ideale oplossing voor stadsdistributie

In steeds meer steden zijn voertuigen die rijden op diesel niet meer welkom. Als je bestaande wagenpark nog voornamelijk uit voertuigen bestaat die op diesel rijden, dan kan dit misschien problemen opleveren in de toekomst. Gelukkig kan je kiezen voor cross docking transport voor je distributie binnen de steden. Als je kiest voor cross docking transport van Hubbel dan weet je zeker dat je geheel ontzorgd wordt met betrekking tot je inbound en outbound bezorgingen. Cross docking services worden 24 uur per dag en 7 dagen per week aangeboden voor transporteurs en vervoerders.

Wat is cross docking transport precies?

Cross docking transport houdt in dat iedere levering binnen de stadsgrenzen wordt verzorgd door een bedrijf zoals Hubbel. Op basis van zero emissie wordt het laatste gedeelte van je transport uitgevoerd en zo alsnog netjes bij de klant bezorgd. Dit is een effectieve en groene manier om toch je klanten tevreden te stellen en te houden, zonder dat je direct je gehele bestaande wagenpark hoeft te vervangen. Je bespaart tijd en benut als vervoerder tevens je wagenpark een stuk beter. Grote en dure vrachtwagens hoeven namelijk niet meer op lastige plekken in de stad te komen om te laden en te lossen. Hiermee verbeter je dus ook de prestaties van je wagenpark. Bij de meeste bedrijven die cross docking aanbieden is er de mogelijkheid om te kiezen om voorraad in opslag te plaatsen. Je kan hierdoor de bevoorradingsfrequentie verlagen en het tijdstip aanpassen waarop je levert.

De prestaties van je wagenpark verbeteren

Als je kiest voor cross docking transport via Hubbel, kan je de bevoorrading beter in je eigen routes passen, zonder dat je de gemaakte afspraken met je klanten niet nakomt. Het is een verlengstuk van je huidige netwerk en het is mogelijk om veel meer ritten op een dag te rijden. Binnen de steden loop je namelijk ook geen vertragingen meer op. Daarnaast kan je ook besparen op de kosten voor je chauffeurs en het aantal vrachtwagens dat je de weg opstuurt. Ook kan je ervoor kiezen om meerdere klanten in een rit te bundelen. Cross docking is een innovatieve manier om de toekomst in te gaan en je onderneming tot een hoger niveau te tillen. Dienstverlening op een nieuw level om je klanten tevreden te houden; wat wil je nog meer!

spot_img

Anderen lazen ook: