Hoe kom je beter in je vel te zitten?

Kijk, we weten natuurlijk allemaal wel dat je een heel aantal dingen kunt doen om beter, strakker, in je vel te komen. Zo is en blijft het belangrijk dat je voldoende water en/of thee drinkt, dat je voldoende beweegt (liefst ook in de buitenlucht), dat je niet rookt en met mate alcohol gebruikt. Dat je lekker maar toch gezond eet en dat je, over het algemeen, geniet van je leven. Toch zijn er soms zaken waar je, hoe hard je ook werkt, geen invloed op kunt uitoefenen. Denk dan aan die hangende oogleden.

Wat kun je doen tegen hangende oogleden?

Hangende oogleden kunnen heel vervelend zijn en zelfs je zicht beïnvloeden. Hier kun je niets aan doen, de spieren rond je ogen worden na verloop van tijd slapper en dit zorgt dat je oogleden gaan hangen. Ook kunnen hangende oogleden ervoor zorgen dat je maar slecht je lenzen kunt dragen of dat er telkens weer wimperhaartjes in je ogen belanden. Heb je meer last met je onderoogleden? Lijken die wallen maar niet weg te willen trekken en heb je een zeer vermoeid uiterlijk? Dan zit er eigenlijk maar één ding op: gaan voor een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie aan het bovenooglid is vaak medisch van aard. Een ooglidcorrectie aan het onderste ooglid is (vaak) eerder cosmetisch. Toch kan het heel veel doen voor je eigenwaarde om deze correcties wel te laten uitvoeren. Je zult al snel van anderen horen dat je lekker fris uit je ogen kijkt en je zult al snel merken dat je veel minder vaak last hebt van hoofdpijn. Toch is een ooglidcorrectie, boven of onder, geen wondermiddel. Het kan tot wel zes maanden duren voor een definitief resultaat ooglidcorrectie zichtbaar is. De huid rond de ogen is maar dun en heeft daardoor een langere hersteltijd dan je misschien zou wensen.

Maar de effecten van de ooglidcorrectie zul je al snel merken, ruimschoots binnen die drie maanden.

Altijd maar diëten is niet bevorderlijk

Heb je alles al geprobeerd om (flink) af te vallen? Ben je aan het sporten, heb je je onder behandeling gesteld van een diëtist en hou je je aan de regels? Dan ben je hartstikke goed bezig. Maar soms lukt het gewoon niet. En jezelf uithongeren of overtrainen is gewoon slecht voor je gezondheid. Dan ben je heel mooi afgevallen op je buik maar blijven je dijbenen te dik naar je zin. En daar helpt geen enkele oefening meer tegen. Het is dan wellicht het overwegen waard om eens informatie in te winnen over een liposuctie. Met een liposuctie wordt vet weggezogen van moeilijke plekken. Je ziet direct resultaat. Al kan het behandelde deel van je lijf nog best een tijdje gevoelig, opgezet en blauw zijn na deze ingreep.

Het is geen zware ingreep, maar mensen zien er toch vaak tegenop vanwege de liposuctie littekens. Ze zijn bang dat dit enorme "gaten" zijn die maar slecht zullen helen. Tijdens je intake zal je verteld worden dat die littekens maar heel klein zijn. Het gaat om gaatjes van 3 à 4 mm. Daarbij wordt altijd weer een goede plek gevonden om deze littekens zo goed mogelijk te verbergen.

Denk je aan plastische chirurgie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend introductiegesprek.

spot_img

Anderen lazen ook: