Verlos jezelf van Coronakilo\’s met een herenfiets

Het is een van de problemen van deze tijd: extra gewicht door de geslote sportscholen, gestopte sportactiviteiten en geannuleerde wedstrijden. Je hoeft echter niet zwaarder te zijn dan voor de Coronacrisis. Met fietsen naar je werk, boodschappen doen op een herenfiets of een rustig fietsrondje in het weekend verbrand je al bijzonder veel calorieën.

Ga de strijd aan tegen de Coronakilo’s met een herenfiets

Herken je dit? Je durft niet meer op de weegschaal te staan, want je weet dat je dan iets te zien krijgt wat je liever niet ziet. Maar ontkennen kun je het niet meer: de Coronakilo’s hebben zich vastgezet op je buik. Je weet dat er iets moet gebeuren, maar wat? Je sportactiviteiten in groepen mogen al maandenlang niet meer. Je vaste stok achter de deur is door het Coronavirus weggeslagen.

Fietsen is nooit jouw ding geweest. Sterker nog, je gruwelt van die oude mannen die op zondagochtend kromgebogen over hun stuur in hun lycrapakjes de fietspaden onveilig maken. Zo wil je er zelf niet bij rijden, al zou het een uitstekend wapen tegen de Coronakilo's kunnen zijn.

Fietsen hoeft geen racefietsen te zijn

Je hoeft jezelf niet in een groep uitgestrekt over de weg te bevinden om calorieën met de fiets te verbranden. Er is namelijk voor iedereen een fiets, dus ook voor jou. Een herenfiets kan je helpen op weg naar jouw gezondere toekomst. Er zijn zoveel verschillende modellen: fietsen met versnellingen, zonder versnellingen, lichtgewichten, robuuste fietsen, sportieve varianten. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk. Iedere man zijn eigen fiets, dat geldt ook voor jou.

Perfect passende herenfiets

Een tweewieler voor een man heeft een middenstang die extra stevigheid en een robuuste uitstraling geeft aan jouw herenfiets. De juiste framehoogte en een goed zadel zorgen voor een aangename zit zonder zadelpijn. Lijken op een racefietser doe je niet, dus je hoeft jezelf ook niet in een lycrapakje te steken. Spijkerbroek aan en een jackje tegen de wind en je kan de weg op.

Met een herenfiets kan je gaan genieten van de buitenlucht. Je gaat de natuur beleven. Je hoort de vogels, snuift de frisse lentegeur op. Het fietsen wordt iets waarnaar je kunt uitkijken en waartegen je niet meer opziet. En de meest ideale bijkomstigheid: je Coronakilo's vliegen er van af.

spot_img

Anderen lazen ook: