Alles wat je wilt weten over camping polari

Bijna iedereen vindt het heerlijk om op vakantie te gaan. Hoe men op vakantie gaat verschilt echter erg per persoon. De een vindt het heerlijk om elk jaar naar dezelfde plek te rijden en daar een huis te huren voor een aantal weken. Iemand anders vindt dit misschien veel te saai en houdt van nieuwe plekken ondekken en door de hele wereld reizen. Misschien vind je het wel heerlijk om uren en dagen achter elkaar op het strand te liggen, of wandel je liever de hele dag door bergen of door de stad. Geniet je van luxe en slaap je het liefste elke nacht in een 5-sterren hotel of maakt het jou niks uit en kan je ook in een tentje slapen. Vooral gezinnen vinden het erg leuk om hun zomer op een camping door te brengen, omdat er op een camping vaak veel faciliteiten en andere kinderen zijn. Je moet dan natuurlijk wel van te voren goed onderzoek doen naar een camping. In dit artikel vertellen we je meer over een mooie camping in het populaire vakantieland Kroatië; camping polari.

De locatie

Kroatië is tegenwoordig een erg populair vakantieland. Dit heeft het land te danken aan mooie baaitjes met een helderblauw water en leuke steden. Camping polari ligt ontzettend dichtbij het strand en zo’n vijf kilometer ten zuiden van het mooie plaatsje Rovinj. De baai waar de camping aan ligt ligt verstopt tussen tussen prachtige bossen. Het strand zelf is een kiezelstrand. Omdat deze langzaam afloopt in de zee is deze baai erg kindvriendelijk.

De faciliteiten

De faciliteiten op camping polari zijn eindeloos. Deze 3-sterren camping heeft voor ieder wat wils en is van alle gemakken voorzien. Ten eerste is de camping ontzettend groot en zijn er meer dan 1000 plaatsen. Door de vele olijfbomen waar de staanplekken onder zijn, heeft de camping een leuk mediterraans sfeertje. Camping polari is op alle plekken voorzien van gratis wifi, wat natuurlijk veel gemak met zich mee brengt. Ook is er genoeg te doen voor kinderen. Zo is er een speeltuin, een trampoline, een hal vol met speelautomaten, minigolf en de hele dag door een animatieteam. Maar camping polari is voor jong en oud. Je kunt er namelijk ook verschillende sporten beoefenen, zoals tennis, volleybal, sporttoernooien, basketbal en tafeltennis. Ook kun je dicht bij de camping vissen en kun je fietsen huren om er lekker op uit te gaan en dat maakt het extra leuk om hier naar toe te gaan!

spot_img

Anderen lazen ook: