Leuk dieren speelgoed voor de kleintjes onder ons!

We kennen het vast wel van toen wij klein waren. Maar als kind heb je natuurlijk een favoriet onderwerp waar je helemaal weg van bent. De een is het van het boerderij leven, de andere van vrachtwagens, de andere van tractors, de andere van dino's en andere van dieren. Hier willen ze dan ook al hun speelgoed van hebben. Dan is het ook wel fijn om te weten als ouders, tantes, ooms of vrienden van de ouders wat ze leuk vinden zodat wanneer je een cadeau gaat kopen. Je wel het juiste koopt. 

 

De grootste dierenvriend op de wereld

Wanneer jouw kindje de grootste dierenvriend van de wereld is, dan wilt ie natuurlijk alle dieren hebben om mee te spelen. Om nu alle echte dieren in huis te halen, daar zit je natuurlijk zelf ook niet op te wachten. Maar met Schleich boerderij dieren kom jij wel een heel eind. Zo kan je natuurlijk alleen boerderij dieren in huis halen. Maar wanneer je kijkt op animals-toys.nl dan kan je alle dieren vinden om te kopen voor jouw kleine vriend. 

En hier kan je natuurlijk ook genoeg ander speelgoed vinden. Zo kan je elke kleine vriend of vriendin verassen met het speelgoed wat ze graag willen hebben.

 

Cadeaus voor de grote kampeerder

Wanneer je kind helemaal weg is van kamperen kan je hier natuurlijk met cadeaus ook op inspelen. Wij hebben het internet beetje rond gesnuffeld om leuke cadeaus te vinden die betrekking hebben tot kamperen.

Het boek ziet er niet alleen schitterend uit maar staat ook vol met handige kampeerhacks voor kinderen waar ze echt iets van leren. Mamfred de Yeti is een aaibaar en erg grappig karakter en zijn avonturen zijn voor iedere kampeerder inclusief kinderen ontzettend herkenbaar. (Wie is er niet ooit eens in een slak of vies beest gestapt op de camping?) Het is met ontzettend veel humor geschreven en mijn zoontje van 8 las het in één ruk uit. Leuk om voor te lezen vanaf een jaar of 5, zelf te lezen vanaf ongeveer 7 jaar. Leuk om te krijgen maar ook super leuk om als cadeau te geven voor bijvoorbeeld de reis naar de camping.

Heb jij al gehoord van KUBB? Wat mij betreft hét campingspel bij uitstek. Eigenlijk is het gewoon zo’n leuk cadeau voor de hele familie. Het vraagt om tactiek, een beetje kracht en ik wordt er zelf altijd super fanatiek van. Bestellen dus zodat jij de volgende keer op de camping gelijk een paar potjes kan spelen!

 

spot_img

Anderen lazen ook: