De maat van je condoom is van belang

Om een zwangerschap te voorkomen is het verstandig om een condoom te gebruiken als anticonceptiemiddel. Naast dat een condoom voorkomt zwanger te worden, kan het ook helpen om geen SOA te krijgen of over te brengen. Een grote groep mannen vinden het niet prettig om gebruik te maken van condooms, omdat de seks minder fijn zou zijn. Dit kan echter ook liggen aan welke maat condoom je hebt gekocht.

Welke maat is geschikt voor jou?

Wellicht weet je dit nog niet, maar er bestaan dus verschillende maten als het gaat om condooms. Het kan dus goed zijn dat je een te kleine of juist een te grote condoom gebruikt. Dit kan ervoor zorgen dat het niet prettig aanvoelt en je hierdoor minder van de seks geniet. Kijk dus goed naar de verschillende maten. Bij my size condoom heb je verschillende soorten maten waaruit je kunt kiezen. Kies geen te kleine maat, dit kan er namelijk voor zorgen dat je een beknellend gevoel krijgt. Een te grote condoom kan er dan weer voor zorgen dat deze makkelijk af gaat. Dit is ook niet de juiste optie.

Houd rekening met de kwaliteit van je condooms

Na een tijdje zal de kwaliteit van je gekochte condooms verslechten. Dit kan meerdere redenen hebben. Het kan namelijk zo zijn dat je ze op een verkeerde plek bewaard. Denk bijvoorbeeld aan een portemonnee. Doordat het in een beklemming zit, kan dit gaan schuren en hierdoor wordt de kwaliteit minder. Daarnaast is het niet verstandig om je condooms in een warme ruimte te leggen. Een warme ruimte zorgt voor kleine gaatjes in je condoom en dit is niet wenselijk. Hierdoor is de kwaliteit van je condoom niet meer te waarborgen. Wat ook een rede kan zijn voor de vermindering van kwaliteit is het verlopen van de vervaldatum. Condooms hebben namelijk maar een beperkte houdbaarheidsdatum. Dit komt door het natuurlijke materiaal waarvan het gemaakt is. 

Waar ga jij de condooms kopen?

Je kunt het gewenste pakje condooms op verschillende plekken aanschaffen. Zo heb je fysieke winkels, zoals een supermarkt of een drogisterij. Maar ook online zijn mogelijkheden. Je hebt online namelijk ook meerdere aanbieders die verschillende soorten en maten van condooms aanbieden. Vooral als je graag anoniem wilt blijven, kan dit een goede uitkomst zijn. Kijk dus vooral wat voor jou de beste optie is en koop het pakje condooms. Wil jij toch meer informatie over dit onderwerp weten? Dan is het aan te raden om online diverse bronnen te raadplegen.

spot_img

Anderen lazen ook: