Het ultieme relatiegeschenk: een fles wijn in huisstijl

Zo rondom het einde van het jaar vliegen de kerstpaketten en relatiegeschenken de deur uit. Het is altijd leuk een attentie te krijgen als blijk van waardering voor je werk. Borrelpakketten of vouchers zijn erg populair, maar ook een fles wijn of bier zijn geliefde cadeau’s. Echt leuk wordt het als je deze kunt laten bedrukken in de huisstijl van je bedrijf of met een boodschap erop. Zo weet je zeker dat je zakenrelatie aan je bedrijf denkt bij het opentrekken van de fles.

Bedruk een fles wijn in eigen huisstijl

Door het bedrukken van de wijnfles creëer je een uniek cadeau. Kies voor een simpel design met alleen het logo en de naam van je bedrijf, waardoor deze extra opvallen. Ook leuk is het om een teamfoto te gebruiken met al je werknemers erop. Zo is het een cadeau dat hopelijk nog lang op de schouw blijft staan als aandenken. Een ander leuk idee kan zijn het laten bedrukken van de fles met een kunstwerk of tekening van een kunstenaar. Een wijnfles bedrukken is niet moeilijk. Via de website kan je een aanvraag doen en een ontwerp inleveren. De fles wordt dan vervolgens omwikkeld met een sleeve die bedrukt is in jouw gewenste ontwerp.

Wat voor wijn zit er in de fles?

Op de website van wijnfles bedrukken kan je onder andere kiezen uit een rode en een witte wijn. De rode wijn is een soepele Merlot die heerlijk te combineren is met wildgerechten, zache kaasjes, stoofschotels of gerechten met tomatensauzen. De witte wijn is een Chardonnay-Viognier met geurige aroma's van hazelnoten, fruit en witte bloemen. De witte wijn is lekker met wit vlees of met vis, maar gaat ook goed samen met een gezonde salade. Naast wijnen heb je ook nog de keuze uit champagne of cava. Geef je liever iets zonder alcohol? Ook een fles bubbels met 0% alcohol kan bedrukt worden. Voor de mensen die niet van wijn houden is er ook bier te bestellen, of zelfs een mooie fles olijfolie. Die laatste is zeker leuk om te geven, en gaat waarschijnlijk een stuk minder snel op.

 

Ook mooi ter herinnering aan een speciale gebeurtenis

Bedrukte wijnflessen zijn niet alleen leuk als relatiegeschenk. Bijvoorbeeld bij een bijzondere gebeurtenis kunnen de flessen worden meegegeven ter herinnering. Bestaat je bedrijf vijf jaar? Is er een ander jubileum te vieren? Hebben jullie voor het eerst een bepaalde mijlpaal qua omzet aangetikt? Wij kunnen genoeg redenen bedenken om een feestje te vieren! Grijp die redenen aan en vier deze momenten samen. Dit schept een bijzondere band en maakt dat mensen met veel plezier aan je bedrijf denken.

Kortom, redenen genoeg om iets te vieren met een mooie fles wijn in de huisstijl van je bedrijf.

spot_img

Anderen lazen ook: