Help het milieu met een herbruikbare drinkfles

Hoe handig zou het zijn om jouw eigen gepersonaliseerde drinkfles te hebben zodat je hem nooit per ongeluk kunt verwisselen met die van iemand anders? Het is al helemaal belangrijk om je eigen fles goed bij te houden in tijden van corona! Flaske biedt gelukkig precies die fles die jij zoekt! Wil jij meer weten over een gepersonaliseerde drinkfles en het bedrijf? Lees dan vooral verder zodat je de juiste keuze zult maken.

Met Flaske ben jij milieubewust bezig

Het is meer dan ooit belangrijk : milieubewust zijn. De laatste jaren gaat het namelijk slecht met de aarde en moeten we er alles aan doen om goed voor haar te zorgen. Gelukkig houdt Flaske zich hier ook mee bezig. Zij bieden namelijk unieke en milieuvriendelijke producten die herbruikbaar zijn! Het is bij het bedrijf altijd al een van de prioriteiten geweest. Na een reis in Zuid-Amerika werden ze geconfronteerd met het onverantwoorde gebruik van plastic en hoe mooie natuurgebieden er compleet door vernietigd waren. Meer over hun avontuur vindt je op de website Flaske! Je kunt met Flaske tientallen plastic flesjes omruilen tot één sterke waterfles en boterhamzakjes vervangen met duurzame lunchboxen. De producten zijn bovendien van goede kwaliteit en dus lekvrij en roestvrij om de levensduur zo lang mogelijk te maken.

Hoe jij het milieu kan helpen

Plasticvervuiling is dus een enorm groot probleem overal op de wereld. Wil jij helpen om het overmatige gebruik van plastic tegen te gaan? Koop dan producten bij Flaske en red de oceanen. Door een herbruikbare fles te kopen gebruik je geen wegwerp flesjes van plastic meer en help je mee om de plastic soep in de oceanen tegen te gaan. Als je écht een verschil wilt maken kun je ook meerdere flessen aanschaffen die je kunt weggeven aan vrienden en familie. Op die manier spaar je super veel plastic uit! Bovendien hebben ze bij het bedrijf ook goed nagedacht over het design van de fles! Je krijgt dus precies wat jij wilt en je kunt een fles zelfs laten personaliseren. Dus als jij de standaard flessen niet mooi vindt, dan kun je altijd je eigen fles ontwerpen! Een ander ding wat we zeker niet moeten vergeten te vertellen is dat 10% van de winst van het bedrijf ook aan de Plastic Soup Foundation wordt gedoneerd. Deze organisatie streeft ervoor om het plastic in de oceanen tot een minimum te brengen, zodat zeedieren vrij rond kunnen zwemmen en het milieu wordt verbeterd.

spot_img

Anderen lazen ook: