Wil je een keer wél een leuk drankpakket geven als cadeau?

Veel mensen weten dat het lastig is om iets leuks te geven aan mannen van middelbare leeftijd. Mannen zijn al snel blij met een paar sokken, een nieuwe portemonnee of een bierpakket. Maar na een aantal jaren worden die cadeautjes toch wel een beetje afgezaagd. Je zoekt een keer iets leuks om te geven, maar ja, wat kan je geven? Gelukkig is er nu een bierpakket voor mannen dat wél leuk is om te geven.

(Te) gekke namen

Er bestaat een productlijn van bieren met de naam De Eeuwige Jeugd. Dit op zich is natuurlijk al een leuke naam als het gaat om een verjaardagscadeau, want de meeste mensen zouden het liefst eeuwig jong willen blijven. Elk biertje van deze lijn heeft daarnaast een eigen grappige naam. Zo zijn er namen als Gladjanus, Bullebak, Conjo of Lellebel. Geef je een heel pakket met allerlei bieren van deze productlijn, dan heb je natuurlijk wel een heel grappig pakket. Ook de vormgeving van de afbeeldingen zijn heel leuk gemaakt, bestaande uit mannen of vrouwen die in een mooie pose staan. Elke biertje heeft tevens zijn eigen verfrissende smaak. Zo is het niet gek als het biertje een fruitige twist heeft. Wil je dus een bierpakket kopen voor je vader, partner of maat? Koop dan eens iets wat wél leuk is om te krijgen.

Andere merkwaardige drankjes

Heb je wel eens gehoord van gefermenteerde thee in een bierfles? Om dit uit te proberen kan je Kombucha kopen. De naam op zich is natuurlijk al opmerkelijk, maar ook de ingrediënten zijn op zijn minst uitdagend te noemen. Wie durft dit op te drinken: gefermenteerde gember limonade met kurkuma, grijze peper en cayennepeper. Ook van Kombucha zijn er verschillende soorten te koop. Alle soorten Kombucha bevatten geen alcohol en er bestaan ook suikervrije en zelfs vegan varianten van. Misschien kan je er zelfs een leuk drankfeestje van maken: wie durft?

Bijzondere wijn

Iedereen kent wel mousserende wijn, of rode wijn en witte wijn en er bestaat zelfs rosé. Maar ben je ook bekend met oranje wijn? Trippy Orange bestaat uit complexe aroma’s van grapefruit, wilde aardbeien, abrikoos, venkel, vlierbloesem en amandelen. Ja, je leest het goed, amandelen. Ook hierbij wordt er gebruik gemaakt van een fermentatieproces. Dit keer is het de schil van de druif die is gefermenteerd, zeven maanden maar liefst. Het is een natuurwijn, waarbij de wijnmaker zoveel mogelijk op natuurlijke wijze heeft gewerkt. Deze wijn schijnt goed samen te gaan met een lekkere borrelplank. Wil je graag iets anders geven? Kies dan uit deze bijzondere drankjes. 

spot_img

Anderen lazen ook: