Met een industriele fauteuil zit je altijd goed!

Op de een of andere manier kiezen we liever voor een enorme bank dan voor een fauteuil. Dat komt waarschijnlijk doordat een fauteuil een beetje een ouderwetse naam heeft. Maar niets is minder waar. Tegenwoordig kun je een schitterende industriele fauteuil kopen die écht een aanvulling is op je interieur. En daarbij kun je ook nog eens heerlijk zitten in een industriele fauteuil. Een ander voordeel van een industriele fauteuil is dat je de inrichting van je kamer nog eens kan veranderen. Je kunt de fauteuil verplaatsen naar een andere plek om zo een totaal andere uitstraling aan je kamer te geven. Probeer dat maar eens met zo'n grote loungebank!

Een industriele fauteuil is er niet alleen in bruin

Een misvatting is dat bij een industrieel interieur je niet verder komt dan bruin leer, metaal en hout. Maar ook andere soorten en kleuren bekleding kunnen prachtig zijn. Wat denk je van groen? Het is misschien niet waar je als eerst aan denkt bij het uitzoeken van een nieuwe industriele fauteuil, maar groen kan nét dat accent geven dat je huis nodig heeft. Door niet alle meubelen in dezelfde kleur te doen zorg je ervoor dat het als thuis voelt. En niet alsof je in een showroom woont. Ook accessoires kunnen daarin veel toevoegen. Kies mooie kaarsen en kandelaars, kies bloempotten in een afwijkende kleur en vergeet ook niet goed na te denken over je raamdecoratie.

Een hoge tafel of bar is een must-have

Het enige dat mensen nog tegenhoudt om een hoge eetkamertafel of een (keuken)bar in huis te plaatsen zijn de barkrukken. Die zijn vaak niet om aan te zien en ook nog eens totaal niet comfortabel. Maar het kan anders! Een leren kruk van Station 7 bewijst dat. Deze krukken zijn er in verschillende uitvoeringen, met rugleuning, zonder rugleuning, in een vierkant model of juist een rond model. Er zijn leren krukken die in hoogte verstelbaar zijn, maar ook leren krukken die een vaste hoogte hebben. Je kunt hier heerlijk een hele avond op zitten en lekker natafelen na een gezellige maaltijd!

Bestel online, dat werkt wel zo fijn

Ga je voor een industriele fauteuil of voor een leren kruk? Dan hoef je er niet de deur voor uit. Je kunt deze items gewoon online bestellen. Je kunt precies aangeven wat jij wilt en zelfs gratis kleurstalen aanvragen. Wil je liever even "proefzitten"? Maak dan een afspraak in een van de winkels van Station 7 in Druten of Wateringen.

spot_img

Anderen lazen ook: