De Melano twisted ring en de Melano ring friends zijn bijzonder

We geven te weinig sieraden cadeau. Waarom moet het altijd een bosje bloemen, een doosje chocolaatjes of een cadeaubon zijn? Wil je een keer echt iets creatiefs geven aan je partner, aan je beste vriendin, een collega of aan een familielid? Ga dan eens voor een Melano twisted ring of voor een Melano ring friends. De andere partij zal niet weten wat ze overkomt. Dit hadden ze niet verwacht! Maar wat is het leuk! Het unieke aan deze ringen is dat ze aan te passen zijn aan al je wensen en dat de ontvangende partij er later ook zijn of haar eigen touch aan kan geven.

Wat is het bijzondere concept van de Melano twisted ring?

Een Melano twisted ring en een Melano ring friends zijn unieke ringen. Zo kun je bij alle twisted ringen eindeloos variëren met de steentjes, deze zijn namelijk verwisselbaar. Hierdoor koop je dus eigenlijk meerdere ringen in één en is het super eenvoudig om je hele look om te gooien. De Melano friends ringen zijn daarnaast makkelijk te combineren met andere ringen uit de Melano collectie. Ze vullen elkaar aan en geven je stijl een boost van heb ik jou daar. De Melano ringen laten zien dat stijl en klasse niet duur hoeft te zijn.

Voor iedereen de juiste ring

Naast deze bijzonderheden zijn er natuurlijk ook een aantal zaken die vanzelfsprekend zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende maten, er is dus altijd een ring die past om de vinger van de persoon die hem ontvangt. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten plating, zoals goudkleurig, rosékleurig of zilverkleurig. Dus of je nu een ring voor jezelf, voor een goede vriendin, voor een bijzondere collega of voor je zus of moeder koopt, er is altijd wel een ring die past bij de persoon in kwestie.

Bezegelen van een bijzondere relatie

Met het geven van een prachtige Melano twisted ring en/of een Melano ring friends bezegel je een bijzondere relatie. Er zijn veel soorten ringen en ze zijn dus ook nog eens aan te passen aan je eigen wensen. Wissel het steentje eens met een steentje met een andere kleur, combineer de ringen met andere ringen uit de Melano-lijn of verzin iets anders creatiefs. Wat je ook doet, de ringen staan altijd stijlvol en geven je een karakteristieke en persoonlijke uitstraling.

spot_img

Anderen lazen ook: