Goedkoop hotel in Utrecht

Wanneer je een goedkoop hotel in Utrecht wil vinden, is dat geen opgave. In de levendige stad zijn meer dan genoeg opties te vinden die centraal gelegen zijn, en geen aanslag op de portemonnee zijn. Een goedkoop hotel in Utrecht heb je al gevonden vanaf €45 voor 2 personen! Een weekendje er tussenuit hoeft je dus niet veel te kosten. Er is ook genoeg vertier te beleven in de stad om je een aantal dagen te vermaken. Bekijk bijvoorbeeld verschillende historische monumenten en aparte winkeltjes. Typerend voor Utrecht zijn ook de laaggelegen kades aan de grachten. Dit geeft een knus karakter aan de stad wat gezellig aanvoelt.

Wat is er te doen in Utrecht?

Wanneer je een goedkoop hotel in Utrecht hebt geboekt, wil je zien wat de stad te bieden heeft. Met een centraal gelegen hotel, heb je een goed uitgangspunt om de stad te verkennen. Ga lekker op één van de gezellige terrasjes zitten aan de grachten voor een hapje en een drankje. Hier kan je gemakkelijk een aantal uur vertoeven en de wereld voorbij zien gaan. Utrecht is een historische stad die al sinds 1122 stadsrechten heeft. Bezoek de bijzondere kerken voor een stap terug in de tijd. De Dom mag je natuurlijk niet missen bij een bezoek aan Utrecht. Deze gotische kerk is al in 1254 gebouwd en is met 112 meter de hoogste toren van Nederland.

Rondvaart in Utrecht

Met een goedkoop hotel in Utrecht, hoef je je nooit te vervelen. Na een dagje shoppen en lekker eten, ben je helemaal tot rust gekomen. Om de stad vanaf een uniek perspectief te verkennen, boek je een rondvaart. Zo bevaar je de 1000-jarige Oudegracht om de Hollandse IJssel op te gaan. Door voor een goedkoop hotel in Utrecht te gaan die aan de rand staat van het oude centrum, stap je gemakkelijk op een rondvaartboot. Zo hoef je niet ver te reizen voor een onvergetelijke rondvaart in Utrecht.

Evenementen in Utrecht

Wanneer je een echte muziekliefhebber bent, kan je in Utrecht je hart ophalen. Eind augustus wordt ieder jaar het Festival Oude Muziek gehouden. Dit evenement duurt maar liefst 10 dagen, waarbij zo’n 225 concerten en andere activiteiten worden gehouden. Ook zijn er in het centrum voldoende andere uitgaansgelegenheden te bezoeken met muziek voor iedere smaak. Of je nu van techno feesten houdt, of live rock muziek, in Utrecht is er voor iedere muzieksmaak wel wat wils te vinden. Tijdens een stedentrip in Utrecht zijn er dus voldoende activiteiten om je kostelijk te vermaken!

spot_img

Anderen lazen ook: