Jouw unieke telefoonhoesje

Als je net een nieuwe telefoon hebt gekocht of helemaal zat bent van je oude hoesje, is het tijd voor een nieuw telefoonhoesje. Je kan natuurlijk op de grote webshops kijken of op de hoek van de straat bij het telefoonwinkeltje, maar het is veel leuker om een uniek gepersonaliseerd hoesje te hebben! In dit blog geven we je verschillende ideeën om het leukste hoesje van je vriendengroep te hebben.

Foto ontwerp

Die vakantiefoto uit Griekenland, of de familiefoto van de verjaardag van je oma. Alle twee gigantisch waardevolle momenten die je kan vereeuwigen op jouw veelgebruikte apparaat. Hoe leuk! Zo kan je elke keer bij het pakken van je telefoon, terugdenken naar een mooie herinnering. Via online websites zoals case24.com telefoonhoesjes kan je gemakkelijk jouw foto uploaden en direct bekijken hoe het resultaat eruit zal zien. Tegenwoordig heb je ze binnen no-time in huis. Bij vele aanbieders zelfs al de volgende werkdag!

Naaien

Voor de creatievelingen onder ons kan je geheel zelf een telefoon hoesje maken. Bijvoorbeeld van een oude lap stof, of een sok waarvan je eentje kwijt bent. Dit is onwijs eenvoudig. Allereerst maak je een patroon iets groter dan de vorm van je telefoon. Hiervan heb je twee lapjes nodig (boven- en onderkant). Deze naai je aan elkaar aan de zijkanten en de onderkant. De kant die je openlaat, is de ingang voor de telefoon. Om ervoor te zorgen dat je telefoon er niet uitvalt, maak je een elastiek vast aan de onderkant van het hoesje, die je om de bovenkant kan schuiven om het af te sluiten. Om een beter gevisualiseerd beeld te krijgen, kan je een van de vele video’s op YouTube kijken.

Pimpen

Een saai, eenkleurig hoesje heeft natuurlijk ook de potentie om iets vrolijks te worden. Voor minder dan vijf euro kan je de hipste verschijningen maken. Zo kan je met de kleurrijke tape van de knutselafdeling de leukste patroontjes maken. Een ander uniek idee werkt met een doorzichtig hoesje. Hiervoor zul je de natuur in moeten, op zoek naar jouw favoriete bloemen en planten. Stop deze vervolgens een paar dagen tussen twee zware boeken om ze plat en droog te maken en leg ze achter het hoesje. Zo haal je de natuur naar jouw eigen broekzak!

Er is geen twijfel over mogelijk dat je met deze pimptips een onwijs gaaf hoesje kan creëren. Laat je fantasie de vrije loop en maak van dat saaie hoesje iets vrolijks en persoonlijks. Succes!

spot_img

Anderen lazen ook: