Voordelen jongerencoaching

Soms bevinden jongeren zich in een onzekere periode. Bij Groeii zijn ze dan in goede handen bij jongerencoaching. Het gaat bij jongerencoaching om jongeren die ondersteund kunnen worden in bepaalde situatie die voor hen een impact op het leven hebben. De jongeren zullen dan ondersteund worden door een coach. Het gaat er dan echt om dat de wens van de jongere centraal staat en er zal dan een plan op worden gesteld aan de hand van deze wens en dat is de leidraad voor de begeleiding. Iemand kan zelfverzekerder wollen worden, beter in zijn vel willen zitten of bepaalde vaardigheden willen ontwikkelen. Het kan ook zijn dat iemand meer structuur wil in zijn leven en dat kan allemaal dankzij jongerencoaching van Groeii worden gerealiseerd. Een andere naam voor de jongerencoach is een jeugdcoach. De coach is een expert in het begrijpen van gedrag van jongeren en zal hen dan ook ondersteunen bij diverse leerdoelen.

Kies voor Groeii

Dankzij Groeii zijn veel jongeren weer geholpen en halen ze weer plezier uit het leven. Het is daarom goed om op tijd aan de bel te trekken, het kan dag in dag uit het verschil maken om even de nodige hulp te krijgen. Vaak willen jongeren wel hulp, maar niet van een bekende. Het is dan fijner als ze met iemand van buitenaf kunnen praten over hetgeen wat ze graag wensen in hun leven of willen veranderen. Bij Groeii werken mensen die de jongeren kunnen helpen en daar zijn er al veel van je voorgegaan! Het is daarom goed als jij er ook gebruik van wil maken om aan de bel te trekken en dan kun jij al snel ervaren dat het weer fijner kan zijn en dat iedereen een groei door kan maken. 

Jongerencoaching en Groeii

Een goede combinatie is jongerencoaching samen met Groeii. De coach is bedoeld voor jongeren die hulp wensen in het dagelijkse leven. Er kan op verschillende manieren hulp worden aangeboden en is het is fijn dat er snel gebruik van kan worden gemaakt. Laat het daarom op je afkomen, zo kan er een eerste gesprek worden gepland en kan er vanuit beide kanten gekeken worden wat je wil en wat er mogelijk is. Goed om er werk van te maken en dan ervaar je heel snel hoe fijn het is als je hulp krijgt. Op ieder gewenst moment kun je aan de bel trekken dus doe het ook en je gaat het verschil merken.

spot_img

Anderen lazen ook: