Het nieuwe uitje voor vrienden, familie en bedrijven: Axe Throwing!

Het is voor een groep vrienden, collega’s of familie altijd leuk om nieuwe dingen samen uit te proberen. Op deze manier zal je namelijk merken dat je op een leuke manier andere uitjes kan ontdekken. Er zijn in Nederland veel verschillende uitjes die je met vrienden of het bedrijf kan doen. Toch is het hierbij vaak belangrijk om een optie te kiezen die niet iedere groep meteen zou kiezen. Wanneer je dan ook op zoek bent naar een uitje dat wat hipper en ontzettend leuk is, is het een goed idee om te kiezen voor axe throwing. Bijlwerpen is zeer waarschijnlijk iets wat nog niet veel vrienden of familieleden hebben gedaan. Daarom is dit het ideale uitje wanneer je eens op zoek bent naar iets anders dan karten of paintballen.  

 

Axe throwing

Bij het bijlwerpen zal iedereen erg veel plezier gaan beleven. Dit uitje zal precies inhouden wat je ervan verwacht. Iedereen zal namelijk met een bijl op een doelwit kunnen gaan gooien. Hierdoor kan iedereen de innerlijke oermens even vinden in onszelf. Je zal dan ook merken dat iedereen het tijdens het uitje erg naar zijn of haar zin zal hebben. Tijdens het bijlwerpen zal je gaan mikken op een doelwit dat een paar meter van jou vandaan opgesteld zal zijn. Doordat er verschillende banen zijn, is het mogelijk voor mensen om tegelijkertijd te gaan gooien. Bij het bijlwerpen kunnen dan ook punten worden bijgehouden. Hoe dichter je in het midden gooit, des te meer punten je zal krijgen. Door de duidelijke uitleg vooraf, zal iedereen op een veilige manier kunnen meedoen met dit fantastische uitje. Bezoek de website dan ook zeker als dit jou een leuk uitje lijkt voor een groep vrienden, familie of collega’s.

 

En meer

Wanneer je met een grotere groep een uitje hebt, is het natuurlijk belangrijk dat er niet alleen maar een bepaalde activiteit gedaan zal worden. Het is dan ook goed om te weten dat je na het bijwerpen ook een gezellige borrel met elkaar kan gaan drinken. Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om alcohol te drinken tijdens het werpen, maar uiteraard is een frisje dan een goede vervanger. Tevens is het mogelijk om na het bijlwerpen met z’n allen een hapje te gaan eten. Op deze manier zal de hele groep er echt een uitje van kunnen gaan maken. Iedereen kan zo met een sterk verhaal thuis komen over een uitje dat niet alleen gezellig, maar ook nog eens erg avontuurlijk zal zijn. Voor axe throwing is het wel belangrijk dat je minimaal achttien jaar oud bent.

spot_img

Anderen lazen ook: